Home slide 1

Thuismentoren voor echte aandacht en optimale kansen

Slide home 2

Wil jij ook het verschil maken als thuismentor?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ouders en leerling

Voor 12+
Voor kinderen is het soms fijn om iemand te hebben die ze op weg kan helpen. Onze vrijwillige mentoren zetten zich graag voor deze leerlingen in. Leerlingen uit groep 8 kunnen hiervoor aangemeld worden.

Lees meer

 

Voor 14+
Ook leerlingen die al een tijdje op de middelbare school zitten kunnen soms een steuntje in de rug gebruiken. Voor hen is er het 14+ programma.

Lees meer

 

Voor ouders
School’s Cool Arnhem selecteert en begeleidt de thuismentoren. Zij zetten zich vrijwillig in. De thuismentor komt wekelijks op een vaste dag bij jullie thuis. Daardoor heb je rechtstreeks contact. Je houdt de verantwoordelijkheid voor je kind. Als je wilt kan de thuismentor je steunen in het contact of overleg met school maar vraagt daarvoor altijd eerst je toestemming. Goede resultaten zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat je kind goed in zijn of haar vel zit. Als je denkt dat een thuismentor iets voor jouw kind zou kunnen betekenen, bespreek dit dan met de leerkracht van groep 8 zodat hij/zij je kind kan aanmelden bij School’s Cool Arnhem.

 

Kind aanmelden?

De aanvraag voor een thuismentor kan worden gedaan door de school, de ouders of een andere (hulpverlenende) instantie. Je kunt een kind aanmelden door een e-mail te sturen naar onze mentorcoördinator Elsemiek van Dulmen: elsemiek@schoolscoolarnhem.nl

Na aanmelding ontvang je per e-mail een inschrijfformulier.